Bora Bora

Bora Bora är en vulkanö med en av världens allra vackraste laguner, något som har gett ön namnet "Polynesiens pärla". Här hittar du vacker natur, njutbara laguner och ett kristallklart vatten. Många berömda artister, målare, författare och filosofer har vistats här under kortare eller längre tid. Namn som Alain Gerbault, Herman Melville och Paul-Emilie Victor har alla hämtat inspiration för sina verk i dessa vackra och storslagna omgivningar. Bora Bora är nästan helt utan fel, och det är lätt att låta sig charmas av grönklädd terräng, kritvita stränder och kristallklart turkost vatten i vackra laguner.

   
Bora Bora

Circle Island Tour

Följ med på en tur längs vägen som går runt hela ön. På vägen passerar ni Farepiti, Faanui och Anau med sina mystiska underverk, samt kanonerna som påminner om kampen som pågick i Stilla havet under andra världskriget. Allt eftersom turen går vidare kommer du uppleva den otroliga utsikten från Paopao och Matira Point och se små byar längs vägkanten.

Fish

Glass Bottom Boat Excursion

En tur i glasbottenbåt är ett fint sätt att betrakta det färgrika livet under vattnet utan att bli våt. Glid sakta över koraller i alla färger och former, och de många tropiska fiskarna som lever här. En dykare kommer föra fiskarna så att de håller sig rätt under båten. Förutom det otroliga livet under vatten, kommer du under turens gång också få möjlighet att se mycket av den vackra ön Bora Bora.

4WD

4WD Safari Adventure

Följ med på en tur dit man bara kommer med fyrhjulsdriven bil. Du kommer få se några av de finaste utsiktsplatserna på Bora Bora, samtidig som guiden berättar om växter, träd och livet på ön. Ni kör förbi små byar och tar också turen förbi några av fästningarna från andra världskriget. En av höjdpunkterna är den otroliga utsikten över Faanui Bay från en traditionell plantage uppe på bergssidan. Förutom mycket vacker natur kommer denna tur ge dig insikt i öarnas historia, kultur och levnadssätt.

Bora Bora

Shark & Ray Snorkling Safari

I en outrigger kanot sätter ni kursen ut i den stora, blå lagunen. Snart möter ni hajar och guiden hoppar i vattnet för att locka till sig dem med mat. Du kan stanna ombord eller hoppa i och hjälpa honom. En unik upplevelse, och en bild med undervattenskamera kommer säkert imponera när du kommer hem! Turen avslutas med att simma runt bland de tropiska och färgglada fiskarna på korallrevet, eller så kan du slappna av på stranden i skuggan av en palm.

Har du andra önskemål och vill uppleva något som inte ingår i dessa förslag, kontakta oss!

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor