Huahine

Huahine är ett otroligt vackert örike med kritvita sandstränder och bördig natur, omgivet av kristallklart hav. Inte konstigt att den ofta kallas Edens Lustgård. Detta är ett perfekt, lite bortglömt resmål i Franska Polynesien. Längs kusten finns en rad små fiskebyar där folk lever sina enkla, okomplicerade liv i sina typiska färgrika hem. Utanför de vita stränderna ligger en stor lagun och väntar på dig.

   
Huahine

4WD Safari Expedition

Du blir hämtad på hotellet för en tur runt på Huahine Nui och Huahine Iti i 4-hjulsdriven bil. Turen passerar många fina platser, genom fint landskap med flera utkiksplatser. Detta är en tur alla besökande till Huahine bör få med sig.

Huahine

Sacred Sites & Legendary Places

En halvdagstur med fokus på geologi, botanik, arkeologi, ekonomi, historia och polynesisk kultur. Ett måste för de som har lust att lära sig mer om Polynesien.

Huahine

Huahine Cruise with Picnic

Följ med i kanot för att utforska lagunen och för att lära dig mer om Huahines historia och legender. Det blir också tid för ett dopp och lite snorkling, när ni går i land på en liten sandö för en picknick i det fria.

Har du andra önskemål och vill uppleva något som inte ingår i dessa förslag, kontakta oss!

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor