Moorea

Moorea är grannön till Tahiti och många hävdar att detta är den vackraste platsen på jorden. Bara 15 kilometer från livliga Tahiti kan du här vandra barbent på vita sandstränder, och njuta av kristallklart hav och höga vulkantoppar.

   
Moorea

Circle Island and Belvedere

Upplev Moorea på denna turen runt ön, där det bl.a. ingår stopp vid Opunohu, Cook's Bay och the Belvedere. Moorea betyder ”gul ödla”, något som anspelar legenden om hur Moorea skapades.

4WD

4WD Safari Tour

Följ med i en 4-hjulsdriven bil till hjärtat av Moorea. Turen börjar med en tur genom den fina Paopaodalen med sina stora ananasplantager. Här kommer du lära dig mer om vad som odlas på ön – ananas, bananer, grapefrukt och papaya. I byn Papetoai kan du se den första kyrkan som byggdes i Franska Polynesien, och det är det äldsta europeiska bygget som ännu används i Stilla havet. Turen avslutas med ett besök på Moorea Fruit Juice Factory.

Moorea

Moto Excursion & Shark Feeding

Följ med på en spännande upplevelse i en outrigger kanot och få närkontakt med hajar och rockor. Hoppa i vattnet och lek med rockor, eller stanna kvar ombord och ta bilder av guiden när han leker med dessa vackra skapelser. Efteråt finns det tid för att mata hajar, och även här kan du följa med ut i vattnet för att hjälpa guiderna. En bild med undervattenskamera kommer alldeles säkert imponera när du kommer hem! Turen avslutas med att simma runt bland de tropiska och färgrika fiskarna på korallrevet, eller med att bara slappna av på stranden i skuggan av en palm.

Dolphin Encounter

Dolphin Encounter

Detta är en upplevelse du sent kommer att glömma. Följ med på en tur ut i lagunen där du får närkontakt med delfinerna. Turen är en kombination av lärdom, äventyr och roliga upplevelser. Möt delfiner i deras rätta element och upplev deras unika kontakt med människan. Du kommer alldeles säker bli en delfinvän efter detta.

* Det finns särskilda program för barn under 8 år och gravida kvinnor.

Har du andra önskemål och vill uppleva något som inte ingår i dessa förslag, kontakta oss!

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor