Tahiti Nui

Tahiti består av en stor cirkelformad ö kallad Tahiti Nui och en mindre cirkelformad ö kallad Tahiti Iti, som hänger samman genom en liten landtunga vid namn Taravao. Bergen på öarna är vackra och grönklädda och inbjuder till fina vandringsturer i spektakulära omgivningar. En tur genom detta landskap bjuder på djupa floddalar, höga toppar och kraftfulla vattenfall. De enorma bergen skapar en behaglig svalka ovanför den stekande värmen.

   
Tahiti flower

Tahiti and Her History

Du blir hämtad på hotellet för att upptäcka något av det historiska med Tahiti. Inkluderat är besök på James Norman Hall Museum (författaren som skrev Myteriet på Bounty), det legendariska Arahoho Blowhole, Vaipahi Gardens och Museum of Tahiti. Detta är en tur alla besökare till Tahiti bör få med sig.

Tahiti Village

Circle Island Tour

Denna heldagstur tar dig med till de flesta intressanta platserna på Tahiti, både vad det gäller utsikt och historia. Du kommer se platsen där de första europeerna steg i land, Arahoho Blowhole och Taravao där de två öarna på Tahiti förenas. Turen inkluderar också ett besök på Paul Gauguin Museum, som är ett fantastiskt minnesmärke över denna franska konstnär. Dessutom besöker du Museum of Tahiti och Maraa Grotto innan ni återvänder till hotellet.

Har du andra önskemål och vill uppleva något som inte ingår i dessa förslag, kan du bara kontakta oss!

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor