Utflykter

RangiroaSka du besöka en eller flera öar i Söderhavet, är det bra att planera lite på förhand. Då är du säker på att få ett ställe att bo och att du får uppleva det bästa som platserna har att bjuda på. Dessutom är det ofta billigare att boka på förhand. Vi har bra avtal med hotell och turarrangörer över hela Söderhavet, och våra samarbetspartners är de allra bästa för att du ska få ut så mycket som möjligt av upplevelserna.

På dessa sidor hittar du några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar. Har du önskningar om att uppleva något som inte täcks av dessa, ta kontakt med oss!

Tahiti Nui

Tahiti Nui

Tahiti består av en stor cirkelformad ö kallad Tahiti Nui och en mindre cirkelformad ö kallad Tahiti Iti, som hänger samman genom en liten landtunga vid namn Taravao.

Läs mer...

Moorea

Moorea

Moorea är grannön till Tahiti och många hävdar att detta är den vackraste platsen på jorden. Bara 15 kilometer från livliga Tahiti kan du här vandra barbent på vita sandstränder.

Läs mer...

Bora Bora

Bora Bora

Bora Bora är en vulkanö med en av världens allra vackraste laguner, något som har gett ön namnet "Polynesiens pärla". Här hittar du vacker natur, njutbara laguner och ett kristallklart vatten.

Läs mer...

Huahine

Huahine

Huahine är ett otroligt vackert örike med kritvita sandstränder och bördig natur, omgivet av kristallklart hav. Inte konstigt att den ofta kallas Edens Lustgård.

Läs mer...

Taha’a

Taha’a

Ön "Uporu", oftast kallad Taha'a, är ett litet vilt paradis 230 km väster om Tahiti. Den kallas ofta "vaniljön", eftersom här odlas den värdefulla vaniljorkidéen i den fuktiga skuggan av regnskogen.

Läs mer...

Raiatea

Raiatea

Raiatea är huvudön i Leewardöarna, en ögrupp 220 kilometer nordväst om Tahiti. Det är den näst största ön i Franska Polynesien, efter Tahiti, och delar lagunen med grannön Taha'a.

Läs mer...

Manihi

Manihi

Manihi är en atoll i Tuamotugruppen och är känd bland dykare för den enorma mängden av fisk som simmar runt i lagunen.

Läs mer...

Rangiroa

Rangiroa

En timmes flygtur från Tahiti ligger Rangiroa, och här hittar du allt det du kan tänka dig för en drömsemester i Stilla havet.

Läs mer...

Tikehau

Tikehau

Tikehau är en nästan cirkelrund atoll i ögruppen Tuamoutu, en knapp timmes flygtur från Papeete. Ön kallas också the Pink Sand Island, något som beror på de många vackra stränderna.

Läs mer...